etxean.net
The home site of the Kuijpers-López family

Kitespots beginners Frankrijk

Deze zomer zijn we in Frankrijk geweest en hebben daar een aantal leuke kitespots ontdekt. Omdat Inés en de jongens nog niet zoveel ervaring hebben met kitesurf zijn we vooral op zoek geweest naar spots die geschikt waren voor beginners.

Written by Ard on Saturday September 13, 2014
Permalink - Category: hobbies - Tag: kitesurfing

Bolt CMS tips & tricks

I'm migrating the etxean.net site from Drupal to Bolt CMS, version 2 (directly from GitHub). The development environment I'm using is the Web station service on our Synology NAS. In this article, I will share some tips and tricks that might be useful for you if you begin to use Bolt.

Written by Ard on Saturday September 13, 2014
Permalink -

Bolt voor de etxean website

De vorige etxean website was gebouwd in Drupal. Achteraf gezien een verkeerde keuze want Drupal is overkill voor de site: te groot en te complex. Na wat rondgeneust te hebben kwam Bolt CMS eruit als beste alternatief. Na een dag ermee gespeeld te hebben ben ik razend enthousiast.
 

Written by Ard on Saturday September 6, 2014
Permalink - Category: stuffIJmuiderslag | 29 juni 2013

Nadat Inés en de kids waren afgezet op Schiphol ging Ard door naar IJmuiderslag voor een flyboardsessie. Daar aangekomen trof hij Jouke aan op een verder leeg strand. De wind was noord tot noordwest, van 18 knopen langzaam afnemend richting 13-14 knopen.

Written by Ard on Saturday June 29, 2013
Permalink - Tag: flyboarding - Category: hobbies

Rockanje | 22 juni 2013

Jouke en Martijn hadden een kitefreaks kampeerweekend georganiseerd. Helaas kon Ard niet meegaan om te kamperen want hij moest zondag richting Duitsland voor zijn werk.

Written by Ard on Saturday June 22, 2013
Permalink - Category: hobbies - Tag: kitesurfing


Ouddorp | 8-9 juni 2013

Wederom naar Ouddorp en nu voor het weekend. Op zaterdag kwamen we tegen de middag aan en was het bijna vloed. Geen plek dus om te flyboarden, maar niet getreurd: Ines en de kids zijn gaan golfsurfen en Ard ging ondertussen kitesurfen. Hij vloog zaterdag met de Catalyst 10 omdat het lekker stond te waaien uit het noorden tot noordoosten met 20+ knopen.

Written by Ard on Monday June 10, 2013
Permalink - Category: hobbies - Tags: kitesurfing, wavesurfing

Ouddorp | 2 juni 2013

Een prachtige dag met Noordwesten wind. Ideaal op Ouddorp bij laagwater. De wind was matig (12-16 knopen) dus vollop tijd voor Inés, Mikel en Aimar om te oefenen. 

Written by Ard on Monday June 3, 2013
Permalink - Tag: flyboarding - Category: hobbies